SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JUNE AMERCORNER




Hello superb friends sekalian !


Hope korang sehat2 jek.


Hari ni asu rase macam takde keje lah sangat nak buat. So, asu decide nak join lah amer punya segmen bloglist ni. Sekali-sekala menyendeng, mane lah tahu kot2 tuah amer melekat kat asu sikit ke, dapatlah asu cari readers sikit.


Ok. Malas nak bicara panjang, asu ikut je lah ape yang tuan segmen ni suruh buat.






Sila klik banner ni kalau teringin nak berhimpit dalam bloglist incik amer =)




Ouh. Tetiba asu rasa jahat pulak. Jahat sebab terlupa nak taruk syarat2nya sekali supaya mudah untuk korang ikut serta dalam segmen ni. Hehe. *ampun ye



Terma dan Syarat : (di copy dan paste bulat2 sebijik2)

1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini (blog incik amer lah ye)
2. Buka satu entry dan Tajuk SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JUNE AMERCORNER
3. Letak banner diatas dalam entry korang.
4. Link kan entry anda pada post entry ini
5. Hantorkan link entry korang diruangan comment ini.
6.Letak blog Am dalam bloglist korang.


E'eh. Baru asu perasan sesuatu. Tuan empunya menggelarkan dirinya Am lah... Ni yang terasa malu sedikit ni sebab memandai jek panggil dia amer. (eh, suka hati lah ! Dah nama dia memang amer kan???)



Ape2 lah. Yang penting, takkan lah dia nak marah asu sebab panggil nama dia panjang sikitttt je daripada nickname dia tu kan? Tak logik betul =P (eh, tapi kalau dia marah jugak, asu lari !!)


Ok. Dah lah tu mengarut, cik ummi oii. Kesian lah kat jejarimari yang tengah kehausan keletihan neyh. Sesape rasa nak mengurat incik amer yang hensem atau menempel kat blog incik amer yang simple selalu, silalah join ye. Tekan je SINI dan korang akan terus terbang ke sane. Wee ~







From author :


Korang rasa, asu patut teruskan guna ganti diri 'asu' atau gune 'aku' jek macam style blogging dulu tuh? I just want to entertain y'all to the fullest the. Mana yang dirasakan sesuai eh? Ce komen sikit bagi pendapat. Tengah dalam dilemma ni weyh =P

2 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

amercorner.blogspot.com said...

thanks join.. xdelah nak marah

memang kat dunia luar orang panggil amer ...

Am tu banyak panggil kat campus je hihi tukar watak sikit :D

anyway thanks yer sudi join :D

Asu blogger baru ke ??
Terpulang kepada asu nak pakai aku ke , den ke .. mana yang asu rasa selesa :D .

Cik Ummi said...

@amercorner.blogspot.com

you're welcome amer =)

hahahhaa.
takde lah.
blogger lama yang buat blog baru je =)
kalau blog yg dulu, memang guna 'aku'..tp, mcm amer lah,asu nak rase tukar watak.
asu rasa biase2 je.
takut readers je la rase tak biasa huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved