Messy Doodle Untuk Si Comel dan Si Hensem




Hai kecomelan Asu semua.



Hope korang sehat2 je.


Okayy, asu hari ni cuma nak short update je. 



Sebab... semalam asu kena sound kena sorang member blog neyh. Dia cakap asu sekarang malas nak update blog. muahaha. [mekaseh ye awak sebab tegur asu ^^]



Sebenarnya, messy doodle ni untuk dua orang kecomelan asu. Sorang lelaki dan seorang gegurl. Dorang berdua ni merupakan the first and second follower kat blog neyh. Dan sudah semestinya asu sangat sayang kat dorang sebab sudi untuk sokong asu dari awal sampai lah sekarang ni. Mudah2an sampai akhir hayat ke? Nanti in return, law asu punya kenduri kawen, insyaAllah asu akan ajak kome berdua ni ye. Haha (jauh pulak melayang pikirannye yek)



Eh, nanti lah korang yang lain !



Asu bukan tak sayang korang lah. Sayang sangat. Asu sangat sayang SEMUA kawan2 asu dan terima kasih jugak untuk korang semua yang sudi nak menyokong asu mase asu susah atau senang. You're truly a great friend to me =)




Ok.
Now is the biggest moment. Haha. Asu tahu, lukisan asu ni tak cantik mana pun, tapi asu tahu, asu buat lukisan2 ni dengan sepenuh hati dan penuh dengan kasih sayang tahu ! So, these mean a lot to me. Asu harap, Shag sayam dengan Ic-chan or Ix boleh terima seadanya. Hehe.





Taraaa !!!!!



Boboi Ic-chan =)  [note : Ix, kalau tak bola pink tu melantun2 tapi ade error takleh save semalam.hehe]







And.... jeng jeng jeng !







Gegurl Shag. [note : Asu tataw ape masalah text tu -,- ]







Ha. 
Ape kate korang? Ok tak?



Actually asu masih pening2 lalat lagi nak pahamkan fungsi2 dalam Adobe Flash CS3 tu tapi main taram jek lah. Sakit hati pulak bile semalam ngn hari ni tetibe pulak selection tool jadi tak same fungsinya. Tak paham? asu lagi tak paham macam mana nak cakap. Huhu.




Okay. Jom klik sini untuk jenguk dua orang blogger otai neyh ----> SHAG SAYAM dan IXBAR.
Dorang dah lama berblogging. Sampaikan salam je la eh kalau korang menyinggah sana. =D








From author :

I don't have talent but I have determination to do it =)

Thanks for reading !





10 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

Mr Iqbal Abdullah said...

tenkiu!! alololo....rambut tu agak2 sejibik la.....

Cik Ummi said...

@Mr Iqbal Abdullah

muahaha..
jambul depan tu yg mahal tuh..
kuikuikui

Puan Besar Shag Yahaya said...

Tomei tomei bangat deh. Ni sayam Asu lebih ketat dari biasa. Hehehe. Thanks a lot sayam.

Keep it up sayam ;)

Cik Ummi said...

@Puan Besar Shag Yahaya

Thanks for the compliment sayam ! hihi..
i will make it more better next time insyaAllah

aizamia3 said...

ai suka tengok.. nak buat tarak reti..

Cik Ummi said...

@aizamia3

hahaha. kak aiza ingt asu ni terer sgt ke nak lukis2 tuh..?
main taram sane taram sini ade ler..huihuihui

Mr Iqbal Abdullah said...

ada jer ayat2 bab kawen ummi ni...hehe...tak lama la tu kot.

Cik Ummi said...

@Mr Iqbal Abdullah

hahaha..
abah dah bagi green light..sbb tu la excited sikit..
cume masalahnye, calon je yg xde lagi neyh..guano tuh? =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved