2#Wordless Wednesday : Doa Elak Dirogol





Bismillah , Assalamualaikum , Selamat 1 Ogos semua ! =)




Kita dah makin ke penghujung zaman. Makin banyak maksiat dan kemusnahan berlaku. Makin hampir kita dengan kiamat. Semoga kita semua dah persiapkan diri masing-masing untuk menghadapi Hari Perhitungan itu nanti. InsyaAllah. Amin ~







Sempena bulan Ramadhan yang penuh barakah ini, asu nak kongsikan sebuah doa kepada korang semua. 















From author :

Asu lebih suka kalau orang yang baru pertama kali berjumpa/kenal dengan asu, dan mereka ingatkan asu ni dah kawen or tunang (memandangkan muka matang sangat dan pakai cincin) sebab bagi asu, biarlah diri asu ni tak dikacau oleh sesiapa pun yang bukan berhak. Ada paham? Hoho. Apa yang bestnya kalau muka comel-comel muda tapi asek kena usha dek lelaki yang tak bertamadun? Apa kata korang pulak?




SEGMEN " Saya nak Angpau Ramadhan ! " by Qaleshya Umairah




Bismillah , Assalamualaikum , Hey semua =)




Tetiba asu terasa gatal tapak tangan. Nak dapat duit la gamaknye neyh. Hehe. Mana lah tahu kalau2 asu join segmen by kak Qaleshya ni, asu leh dapat duit raya ke.. Hey, sape kate dah jadi anak dara sunti neyh tak boley dapat duit raye hah? =P
Kalau dah ada rezeki, apa salahnya kan? Hoho








So, jom lah kita join segmen ni yok. Tak rugi pun nak cuba-cuba.





Klik banner ni sebelum tarikh luputtttt ~





Ouh. Apa kata asu tepek je la eh apa yang korang kena buat untuk melayakkan diri untuk dapat angpau neyh. (Kak Qaleshya, maap yer, kite kopi2 dari blog akak..hehe)







SYARAT-SYARAT :

  • Buat satu entry yng btajuk SEGMEN " Saya nak Angpau Ramadhan ! " by Qaleshya Umairah
  • Lekat Banner yang cool nih kat entry korang.. hohoho
  • Umur?? xkesah laaa.. yng penting korang adalah blogger ! ngeehh..
  • WAJIB FOLLOW Blog ini LIKE Fanpage Facebook
  • Tag 2 rakan Blogger anda & pastikan mereka tahu
  • Kemudian, letakkan link entry korang kat ruang kotak komen di bawah.. Okay??


SENARAI HADIAH :

  • 10 Hadiah MISTERI menanti korang !! 
  • CLUE hadiah?? duet laaa... ! ngeehhh...



DUE DATE : 12 OGOS 2012 tepat jam 8 malam








So, apa tunggu lagi kawan-kawan ? 


Jom kita serbuuuuuu tuan rumah tu ye. Zasssssszz ~











From author :

Hari ni asu selamat bekerja untuk first day kat kedai buat kuih raya. Oh, terpaksa rajin demi duit poket nak masuk U bulan 9 nanti. Korang yang tengah bercuti tu, tak kerja2 cari duit raya ke? Hehe





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved