SEGMEN BUDAK PENING : BLOGLIST PENING JUN 2012



Hello kawaii friends ...again ! haha


Ok. Malam ni saje jek nak menghimpitkan bloglist orang. Takpelah. Sekali sekala. Boleh kan?


Haishh.. harapnye korang belum pening-pening kutu lagi tengok semangat patriotik asu untuk melibatkan diri dalam segmen orang lain. 


Jangan marah asu. Asu cuma mempraktikkan peribahasa moyang kite dulu tu je. Ape eh dorang kate? Oh, bersegmen kita bersatu? Haha. Bukan lah. Buat baik, dibalas baik. Betul ape.


Dorang buat segmen, asu join, segmen nampak meriah. Haaa.. kan dikira buat baik lah jugak tu kan? hoho. 


(Sudah cukup cukup sudah lahhhh Asu weyh. Pening kutu pulak incik kepala pening tuh jadiknya nanti !)




Tekan sini untuk memeriahkan lagi rumah incik neyh ! =) Dia hensem taw ! ..hehe


Alorhh.. senang je lah nak join. Nak tandatangan surat perjanjian hitam putih? Ha. Sila baca terma dan syarat ni dulu yang dicopy paste sebijik2 dari incik belog. Hehe


1. buat satu entry yang bertajuk " SEGMEN BUDAK PENING : BLOGLIST PENING JUN 2012 "

2. amik gambar baner kat atas ni, tempek kat dalam entry tu dan link kan ke post ini.

3. kalau sudi (optional)
          a. follow blog ni
          b. like page facebook Hikayat Budak Pening (or boleh klik like "facebook page" kat sidebar tu)
          c. masukkan blog Hikayat Budak Pening (http://pening-pala.blogspot.com) dalam bloglist korang.

4. publish kan entry korang tu dan letakkan link entry tesebut dalam ruangan komen entry ini.

tarikh tutup : 30 may 2012 jam 11 malam.




Ha. Amacam? Senang je kan? Ok. Sila turunkan tandatangan korang kat SINI dengan segera tanpa was-was !






From author :


Petang tadi puas makan durian berbijik-bijik sebenarnya. Sebab tu lah ade kesan kat otak ni sikit. Dah pening-pening kutu jadinya. Perut pun panas je. Adakah asu dah terkena simptom2 nak demam? Sebab makan durian banyak banyak banyak tadi? Plus makan spaghetti, tauhu sumbat ngn pisang goreng ! Haha. Gemok lah kau pasni asu. kuikuikui (ape nak takut, aku memang dah gemuk pown. Tak heran pown. Bwekk =P)

5 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

pha is said...

thanks cik ummi sbb sudi joint.

p/s : erk? hensem ke? hahahah

Cik Ummi said...

@pha is


hahahaha.
mesti lah hensem.
sebab awk kan makhluk Allah kan? =)

siti khadijah said...

dulu suka jugak join2..sekarang ni malas da..huhuu

Cik Ummi said...

@siti khadijah

haahha..
kan?
ini pun sesaje jek..
pasnie mcm malas je..
huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved