Pendatang Asing~

::.. بسم الله الرحمن الرحيم ::..

Assalamualaikum W.B.T

Tajuk di atas sesungguhnya tiada kaitan dengan PATI atau seangkatan dengannya.
Apa PATI tu? Pendatang Asing Tanpa Izin

Hye.
Saya penghuni baru blog Cik Asu. Penyibuk Mengisi masa lapang dengan menulis kat sini.

Kata orang kalau tak kenal maka Ta...


TA'ARUF :)
I'm just an Ordinary Student but want to be Extraordinary Muslimah O.S.E.M
I want to be the BEST in everything I do.
Menggunakan nama pena Cik Anne. Boleh panggil Anne.


Kenapa Nak tulis kat blog Cik Asu?
Sebab blog Cik Asu cantik kot :D


Kenapa pilih nama Anne?
Gara-gara tak pergi overseas. =_= Boleh pakai ke alasan?


Salam Perkenalan.


Semoga Allah Redha.


NotaHati: Terima Kasih kat Cik Asu bagi saya melakukan sedikit contengan coretan di sini. :D

Yang Mencoret
Cik Anne
ربة البيت (setakat ni)
Jom sama-sama jadi baik! ^_^

13 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

aizamia3 said...

hoho.. wah.. bestler..
ai pun nak jugakler asu.. kihkihkih..

Cik Ummi said...

@aizamia3

har har har..

nak jugak ke?? hohoho..

kena blnje tutti frutti dlu..

Cik Ummi said...

ouh ouh ouh !

untuk cik anne..

terima kasih kerana sudi untuk berkhidmat di teratak asu yang tak seberapa ni eh..

smoga,usaha anne tu ada ganjaran yang lebih besar oleh-Nya yang tak mampu untuk asu berikan..

syukran jiddan ya ukhti =')

Abey Mirul said...

W'salan.

Awak penghuni baru? Saya pendatang baru..baru jalan2 kat sini. Ahaks.

Salam ukhwah saya ucapkan. Hehe.

Selamat berjaya!!!

Romeo Laut said...

errr.. tak berapa paham aku jadinya..

Cik Ummi said...

@Romeo Laut

hahhaa..
tang mane kau tak paham ni?
Cik Anne ni penulis baru bg "Blog Saya Cik Ummi" ni lah..
paham?

Cik Ummi said...

@Abey Mirul


Asu tolong jwbkan bagi pihak Anne :

terima kasih..
salam ukhwah jgk :)

emeliena said...

Ohhh, paham3. lawak gak cara penulisan anne . Jom kita kawan mehh. ;]
Asu oh asuu.. I miss you, sayamm. Hehehee ;p

aizamia3 said...

takpe.. boleh aje.. tapi nak jumpanye bile.. hehehe..

Cik Ummi said...

@emeliena


eme oh eme...
asu's here ! hehehe
miss you too lah sayam <3

Cik Ummi said...

@aizamia3

bile asu dah ade kete nnt lah kite ronggeng2 same2..hohoho

Mr Iqbal Abdullah said...

untung ler ada 2nd writer... blog ix takde 2nd writer pn..dah la amat jarang update...

Cik Ummi said...

@Mr Iqbal Abdullah

muehehehhe...
hire someone lah..
kuikuikui..
my second writer ni actually asu punye ex-classmate lah ix :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved