Mom, Dad, I'm Pregnant !






Bismillah , Assalamualaikum , Hai semua ! =)





Cuba bayangkan bahawa korang dah kawen. Pastu ada anak perempuan yang baru berumur 11 tahun. Baru je diusia awal-awal period dorang, datang kat korang pasti cakap dorang dah pregnant. Apa reaksi korang ea???








Ishhh.. kalau aku lah kan, mungkin dah kejung kat situ jugak. Betapa terkejutnya aku dengan berita seumpama Malaikat Izrail yang datang nak cabut nyawa tu. MasyaAllah... Nauzubillah ! Mintak dijauhkan daripada malapelataka yang macam tu. Semoga Allah mengurniakan anak-anak yang soleh solehah kepada aku dan pasangan nanti. Amin ~ 









Sebenarnya saje je nak share kat korang, video budak kecik ni. Comel pulak tengok dia berlakon mengandung pada usia 7 tahun. Ulang sekali lagi. TUJUH TAHUN beb ! Haha. Entah macam mana lah sistem menstrual dia berlaku seawal umur macam tu hingga menyebabkan fertization berlaku pun aku takleh nak bayangkan. pffftttt. Oh oh oh ! Suka giler dengar budak ni cakap Spanish. So sexy ! Haha














Tapi kan, kalau Allah nak jadikan sesuatu tu, tak mustahil pun. Kan? Benda yang kita rasa mustahil giler nak berlaku, tapi kalau Allah nak juga jadikan benda tu betul-betul berlaku, kun fayakun je. So, everything is possible lah beb. Cuma kajian manusia je yang mengatakan bla bla bla dan bla.








From author :

Tetibe teringat kat sijil kursus pra-perkahwinan aku tu. Haha. Walaupun dah ada sijil, itu bukanlah tiket untuk aku bebas bergaul dengan pasangan aku nanti. Just sebagai cukupkan syarat bila nak isi borang kawen nanti. Betul kan? Actually, sijil kursus kawen tu ibarat lesen memandu dan pernikahan itu umpama sebijik kereta. Kalau korang nak beli kereta atas nama korang sendiri, boleh ke kalau takde lesen memandu?









4 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

Z@i Z@mR33 said...

klau dpt tau cmtu mmg leh kejung la...rs xleh nk bnafas....mntak dijauhkan Allah

NJihe.am said...

Salam singgah. Hanya Allah yang boleh memberikan kita jodoh yang baik. Berusahalah menjadi solehah. :-) studioous.blogspot.com

Cik Ummi said...

@NJihe.am

insyaAllah.. moh la kite same2 jadi baik ^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved