1st Giveaway Lomo by Farah






Bismillah , Assalamualaikum , Hai semua ! =)





Tekan banner ni sebelum 1 Jun.. Cepatttttt !! =D



Dah lama rasanya tak join GA. Okay, kali ni aku nak join GA yang dianjurkan oleh Farah dan kawannya Sabrina :) Siyes aku tertarik dengan hadiah untuk pemenang bertuah tu. Camera Lomo beb !!! Yarghhhh. Best sangat. Hm, masih tataw ape itu camera lomo? Macam ni lah rupanya...




Kiut kan?? Super duper kiut weyh ! Haha


Memandangkan pemenang bagi GA ni dipilih berdasarkan random.org, aku tak kesah la. Nampak lah adil sikit. Kalau nak dibandingkan dengan manusia sendiri yang pilih? Selalu jek bias. Huhu.






So, syarat GA ni simple jek. Sebab tu la aku laju jek nak join. Haha.


  • WAJIB! Follow blog Aisyah and like:  
  • Buat satu entry bertajuk '1st Giveaway Lomo by Farah'
  • Copy banner tu and linkkan ke entry ni
  • Tinggalkan link di kotak komen 
  • Nak tolong --> sini
Tarikh penting : 11 Mei hingga 1 Jun 2013Pilihan pemenang : Random.orgFollow and Like sponsorSabrina. Hadiah:Lomo Camera x1 by FarahReview blog x5 by Sabrina SATekan sini



Okay. Aku da copy paste da pun syarat-syarat yang simple tu. So, apa lagi. Jom la kita support cik bloggers comel kita neyh sambil membertuahkan diri untuk dapatkan camera lomo . Woot woot !






Psssttttt. Nak bitaw neyh. Blog Aisyah ngan Sabrina sangat ohsem dan cantik !! Siyesly. Jeles ittewww... Hahaha








From author :

Dah lama tak jadi pemenang bertuah. Hm, agaknya kali ni ada tuah tak? Huhuhuhu. Tapi law tak menang pun takpe, asalkan puas hati dapat kenal orang baru =)

1 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

Nurin said...

suka peplum? jemput join :) http://nurinaireen.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-peplum-by-nurin-aireen.html

54 pemenang dicari! Dah join belum? Jom join! :) Tamat esok 24/6/13. http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved