Alhamdulillah, I'm Now Connected !






Bismillah , Assalamualaikum , Hai Korang ! =)







Syukur alhamdulillah , petang tadi kakak ipar aku dah tolong hantarkan barang-barang yang aku request dari mak hari tu memandangkan aku tak dapat nak balik rumah pun minggu raya haji, and guess what? My numbers are here ! Oh ~ Mak pun ada bekal kan sikit rendang untuk aku. Yummm !








So, sekarang ni, aku dah ada phone lah. Cikai punye jek lah. Baling anjing pun boleh mati =P









Tapi bagi aku, pengalaman seminggu tanpa phone mengajar aku banyak benda dan buatkan aku tak heran sangat pun dengan henset canggih-canggih ni. Sebabnya, aku guna henset hanya untuk dua benda ni saje : Calling dan SMSing. Oh ! Dan tune in the radio ! Hehe.









So, Just give me your number phone please? I'm sorry, all the numbers that I have before has vanished. This is the new sim card and other phone. No hurt feeling okkay if I ask "Who is this?" when you SMS me. 









013-4636*** (This is my number. hehehe). I'm a loyal celcom user meyh !








Oh ya.
Kalau boleh, aku takmo lah main SMS sangat. Rimas dan tak biase dah. Bayangkan lah, seminggu aku tak pegang phone, jadi, no wonder lah aku tak betah dengan phone ni. Just contact me when you have something important to say. Ok? Aku tak nak bazirkan kredit main SMS yang bukan-bukan macam sebelum ni. Aku seorang gadis yang matanglah ~ Haha !











From author :

Sayangnya ~ free call birthday bonus kakak dah takde. Tak sempat pun nak gayut dengan sesapa guna free call tu. Sobbb sobbbb ='( 



12 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

Faris Adli said...

nasib baik mak kau yang bekal rendang tu..kalau aku yang bekal, aku bekalkan baki rendang raya aidilfitri kat kau..hahaha

Cik Ummi said...

@Faris Adli

haha..
kau mmg.. entah3.. bekal tulang lembu jek :P
kejam.. haha

RazFiRa said...

dulu pernah terseksa skjap bile pakai hp basic function nih... tp kire berssyukur la jgk ade jgk hp.. hehe

Cik Ummi said...

@RazFiRa

haha..
skrg ni mesti phone dah canggih dah kan? mmg la tak betah fon basic.. trolololo =P

aizamia3 said...

kalau takde rendang mau menangis dia kan Faris.. kihkihkih..

apa-apapun jadikan pengajaran.. ;)

Faris Adli said...

memang kompom..kalau aku jadi roomate dia, ketupat, lemang bagi kat ummi..yang rendang mak dia aku makan...hahahaha

aini shahroni said...

sis..
sama lah kita..
sekrg un sya dh x heren sgt dgn encet yg cangih2 nie..

http://nurainishahroni.blogspot.com/

Cik Ummi said...

@aizamia3

hahaha.. ade rendang pun dah nangis sikit2.. terharu punye pasal.. hoho =')

Cik Ummi said...

@Faris Adli

nasib baik kau bukan roomate aku =P

Faris Adli said...

nangis sikit2 bagi ummi ibarat seorang ibu kematian satu2nya anak yang dia ada..hahahha

Cik Ummi said...

@Faris Adli

ahha..
thanks ye faris for the most convincing answer =___=
ahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved