6# Wordless Wednesday : Cita - Cita







Bismillah , Assalamualaikum , Hye peeps ! =)







[ Ini entry autopublish. Penulis sedang sibuk belajar dalam dunia kematangannya yang baru. Thanks for coming ]

















From author :

Dari tadika, cita-cita aku nak jadi seorang doktor. Jadi sekarang ni, aku tengah usaha ke arah itu. Cita-cita korang time kecik dulu apa ea? Sekarang ni, masih cita-cita yang sama atau dah tukar? 






4 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

Faris Adli said...

Cita2 aku sebelum tingkatan 4 semua mengarut. Jadi anggap la takde. Masa tingkatan 4 sampai habis spm cite2 aku nk jadi businessman. Tu yang ambil bidang keusahawanan. Tapi spm bi tak kredit. Tak boleh sambung belajar bidang perniagaan. Sambung diploma bidang IT. So cita2 aku jadi programmer sampai la aku habis degree. Abis degree aku dapat jadi programmer..keje aku sekarang..so aku tukar lagi cita2..cita2 baru ialah cipta blog dan email sebanyak mungkin..eh tu cita2 ke hobi? Aku rasa sekarang ni aku ada banyak blog dan email..

Cik Ummi said...

@Faris Adli

baguslah kau, dapat kerja macam yang kau nak..

yang pasal emel berlambak tu,penyakit kronik aku rase =.=

aizamia3 said...

bila tanya kat dak Kakak..
'dah besar nanti Kakak nak jadi apa..?'

dia jawab..
'nak jadi bos.. nanti boleh belikan ibu rumah besar yang ada kolam renang..'

errkk..?

Cik Ummi said...

@aizamia3

waaaaaaahhh... bagusnya dak kakak..
cita2 yang murni.. =') terharu.
ahaks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved