August 2012 Blog Giveaway. Simple Macam Makan ABC !




Bismillah , Assalamualaikum , Hye Peeps .. =)





Jom join GA neyh. Simple step as easy as ABC lah omputih kata. Hehe. (Okei fine. Intro simple hanya untuk membersihkan sikit sawang-sawang yang baru mula nak berkumpul bertompok-tompok dalam blog yang terabai neyh. Hoho)








Klik gambar ni untuk menyertai !







Syarat simple yang korang kena buat :



1. Like Fanpage beliau ---> Lin Handmade Greetings Card

2. Follow blog beliau -----> Lin Handmade Greetings Card

3. Taruk gambar banner (eh, itu banner eh? =P) dalam post dan link kan sekali ke entry giveaway tu ---> Link entry giveaway

4. Tinggalkan nama dan nama blog kat Mister Linky's Magical Widget yang ada kat bawah post entry beliau tuh.






Okei done !





Asu dah join. Korang bile lagi? Cepat-cepat taw. 31 Ogos 2012 nanti dah expired pulak ! 











From author :

Takde keje, cari keje. Takde tuah, cari tuah. Tak cukup duit beli hadiah, cari giveaway yang ada hadiah kiut . Haha. Hambekkk kau. Punya lah susah sekarang ni aku nak update blog. Rupanya ada orang hack lah pulak blog cikai cokai aku neyh. Hampeh =.=





2 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

Mr.Ixbarr ★ said...

nanti ix jemput join segmen duit raya ix lak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved