2#Wordless Wednesday : Doa Elak Dirogol





Bismillah , Assalamualaikum , Selamat 1 Ogos semua ! =)




Kita dah makin ke penghujung zaman. Makin banyak maksiat dan kemusnahan berlaku. Makin hampir kita dengan kiamat. Semoga kita semua dah persiapkan diri masing-masing untuk menghadapi Hari Perhitungan itu nanti. InsyaAllah. Amin ~







Sempena bulan Ramadhan yang penuh barakah ini, asu nak kongsikan sebuah doa kepada korang semua. 















From author :

Asu lebih suka kalau orang yang baru pertama kali berjumpa/kenal dengan asu, dan mereka ingatkan asu ni dah kawen or tunang (memandangkan muka matang sangat dan pakai cincin) sebab bagi asu, biarlah diri asu ni tak dikacau oleh sesiapa pun yang bukan berhak. Ada paham? Hoho. Apa yang bestnya kalau muka comel-comel muda tapi asek kena usha dek lelaki yang tak bertamadun? Apa kata korang pulak?




2 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

Mr.Ixbarr ★ said...

ni bukan kategori wordless dah ni.....hehe....

p/s: ix komen banyak2 maksudnya banyak2 doa ummi cepat kawin..hehe

Cik Ummi said...

@Mr.Ixbarr ★

hahahahhaa

itu lah pasal..
time ni otak dah bengong sikit.tu la tak dapat nak bezakan wordless or with word. LOL

yay ! amin ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved