Abang Posmen Cuti, Decorate Blog SCU. Yay !




Bismillah , Assalamualaikum, Hye peeps. =)






[ Peringatan keras ! Tajuk di atas mungkin merapu untuk entry ini. Harap maklum. Hehe ]









Hey, Asu harap asu tak terlambat untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada SEMUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA umat Islam di seluruh dunia ni especially :
  • Mak , abah, dan keluarga yang tercinta dan tercomels sekalian.
  • Cikgu-cikgu tadika, cikgu SK Tanjung Gading, cikgu SMKA Maahad Muar, pensyarah kat Matrix Melaka dan sesapa lah cikgu-cikgu yang secara tak sengaja mengajar diri ini.
  • Sahabat-sahabat realiti yang comel dan kiut 
  • Sahabat-sahabat maya, bloggers, facebookers, dan semuanyers lah =P
  • Ehem. Sudah semestinyalah insan yang paaaaaling istimewa dalam hati asu. Hahaha. *rahsia





Ok.
Cukup untuk into. 







Well, sebenarnya asu nak bagitaw yang asu baru je decorate blog SCU ni special sempena menyambut 1 Syawal. Namun, apakan daya, asu asek ada hal jek tak dapat nak siapkan betul-betul blog neyh. Tapi takpelah, yang penting, asu dah cuba untuk buat sedikit kelainan dalam blog ni. Akan datang, repairlah lagi. Hehe.






Tapi, mungkin pasni dah tak jarang repair kot sebab bila dah mula Tahun 1 nanti, asu dah tak boleh nak main-main dah. Boleh online sekali sekala jek. Huhu. Sedih. Tapi, asu bersedia berkorban demi cita-cita dan harapan mak abah serta keluarga. Oyeah !






(Apa komen korang tentang 'baju raya' SCU ni? Okay tak??? Kalau tak okay, cuba cakap yang mana slacknye)







Ha.
Lupakan yang itu dulu.








FYI, before Syawal sampai, asu dah prepare dah kad raya untuk bagi kengkawan bloggers. Tapi kan, yang sedihnya, asu terbeli lewat. Dua minggu before raya. 






Jadi, memang tak sempat lah nak kumpulkan alamat korang lagi, nak pos lagi. 







So, asu mintak maaf bebanyak bagi korang yang dah lama bagi alamat kat asu tapi kad tak sampai-sampai lagi. Bukan taknak bagi, tapi belum cukup kuota. Masih ada yang belum respon. Takkan la nak hantar satu-satu kan? Leceh la. Lagi pun, ingatkan nak hantar kelmarin, tapi Abam posmen tu dah balik kampung ah. So, terpaksa postpone lagi.






Tapi, insyaAllah, sebelum asu masuk belajar 3 sept nanti, asu akan poskan kat korang ye. Harapnya, korang redha je lah apa yang asu bagi tu. Hehe. Duit raya takde taw ! Harap makum =P








Eh, raya pertama dah lepas lah !
Seronok tak korang-korang dapat beraya tahun ni?








Alaaaa. Dah beso panjang ni, memang jangan haraplah nak dapat duit raya kan? Iskkk iskkk. Takde ke yang sudi nak sponsor duit RM20 yang baru tu bebanyak? Haha. 
(Ceh, berangan nak duit raya, padahal semua orang ingat kau tu dah kawen taw tak?? =.=)













From author :


Penyakit 'M' melanda sebenarnya neyh. Ni pun terpaksa rajinkan diri nak update padahal dalam otak dah sibuk cuak pikir persediaan nak masuk U nanti. Arghhhh ! Tekanan. Eh, apa perasaan korang raya tahun ni eh? Rasa macam bosan jek =.=




4 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

Erna Ziana Lamsera said...

sinngah beraya! selamat hr raya :')
xx nana.

Ixbarr Abdullah said...

beraya sakan la sementara dapat cuti ni.... nanti bizi study, keje asignment lak.. orang kata tahun 1 yang amat penting untuk tentukan keseluruhan pointer akhir semester...

Cik Ummi said...

@Ixbarr Abdullah


hmm..
itulah pasal..
nikmatilah sementara ada masa ni kan ? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved