TAHNIAH Pemenang SKR =)






Bismillah , Assalamualaikum , Hai semua ! =)









Pertama-tama sekali, aku nak mintak maaf sangat sangat sangat sebab dah lewat sangat mengumumkan keputusan segmen yang dianjurkan hari tu --> Segmen Kenalan Ramadhan. Korang maafkan lah ea? Bukan sengaja aku nak lambat-lambat tapi memang kat kolej yang aku tumpang ni, memang payah nak dapat line internet. Siyesly. Kalau korang nak lempang, lempanglah puas-puas pipi gebu ni >__< *terpaksa rela menadah pipi untuk dilempang* hukhuk





See? I've told you. 



Ok, cut the nonsense.
Sekarang tiba masanya untuk happy part. Yay !









Setelah sebulan memerhati dan menganalisa, ternyata, ada jugak yang tersangkut jadi top three referrals untuk segmen ni. Sebagai ganjaran, tiga orang pemenang ni akan dapat topup RM5 + sekeping kad raya seperti apa yang dijanjikan hari tu. TAHNIAH !! ^__^







Top 3 referrals yang memenangi topup dan kad raya. Wee ~





Tahniah dan terima kasih diucapkan kepada :

1. Nabila Medan







Tidak lupa jugak kepada 7 orang bertuah yang bakal menerima kad raya yang dipilih berdasarkan Random.org . Tahniah you guys ! You're so lucky today. Rezeki bulan Ramadhan. Hoho.





1. Cicak Tersepit : http://cicaktersepit.blogspot.com/2013/07/segmen-kenalan-ramadhan-by-cik-ummi.html

2. Cik Fie : http://www.cikfie.com/2013/07/segmen-kenalan-ramadhan-by-cik-ummi.html

3. Miz Nabiela : http://ielaynna.blogspot.com/2013/07/segmen-kenalan-ramadhan-by-cik-ummi.html

4. Aizamia : http://aizamia3.blogspot.com/2013/07/segmen-kenalan-ramadhan-by-cik-ummi.html

5. Nur Fi' Qalbi : http://cahayakukasih.blogspot.com/2013/07/segmen-kenalan-ramadhan-by-cik-ummi.html

6. Sizziey Darliana : http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-kenalan-ramadhan-by-cik-ummi.html

7. Izzah Hashim : http://luvizzda93.blogspot.com/2013/07/segmen-kenalan-ramadhan-by-cik-ummi.html





So, thats all. Random picks yang dibuatkan berdasarkan senarai nama ni.
Puas hati? Hihi. Maaflah, hadiah tak seberapa. Al-maklumlah, modal kecil-kecilan jek. Huhu. 
Tahniah sekali lagi kepada semua yang dah menang. Yang belum ada tuah, jangan kecewa, lain kali kalau ada modal lebih, aku buat lagi okay segmen yang simple macam ni? Just need your supports =) . Ha ! Terima kasih sangat sangat kepada semua yang sudi join segmen yang tak seberapa ni. Thanks. 









Akhir sekali, sebelum aku terlupa, peringatan untuk semua pemenang, sila berikan butir-butir berikut :

  • Nama penuh
  • Nombor telefon
  • Alamat rumah



kepada email Cik Ummi sendiri : sayaummi@hotmail.com atau wassapkan ke nombor 010-3805690 atau inbox saja FB aku okay : https://www.facebook.com/sayacikummi dengan kadar yang segera !

[Maklumat tambahan : Untuk tiga orang top referrals tu, sila mention telco apa yang korang guna okay? eg. Celcom, Digi, Maxis etc.]






Psssttt...
Untuk mereka yang belum direview lagi, sabar ea?
Siyesly aku tengah sibuk sangat dengan pelajaran aku yang tak stabil ni. Jadi, I have to cut down my times in blogging. Sorry you guys. Huhu







From author :

Bukan sengaja nak melengahkan pengumuman, tapi siyesly, memang bermasalah je nak connect internet. Lagipun sekarang tengah ada kelas tambahan kat UKM. Jadi, memang sibuk lah. Kalau dapat online facebook ke apa, itu pun melalui henset, guna data plan. Sekali lagi, aku mohon maaf tulus dari hati sekiranya ada yang tak puas hati okay?





4 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

Nur Rabiatul said...

Trima kasih untuk hadiahnya alhamdulillah.. tahniah semua..dpt kad raya.. :)

♥ MiZ NaBieLa ♥ said...

salam..sye da bg butir2 diri kt emel n fb..fb cek kt others ye..tenkiuu.. :)

aizamia3 said...

Tahniah buat semua pemenang.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved