Segmen Kenalan Ramadhan Sudah Rasmi Tamat






Bismillah , Assalamualaikum , Hai peeps! =)





Dengan ini, saya, Cik Ummi, merasmikan penutupan segmen pertama yang dah sebulan dijalankan... tapi maaf sangat sangat. Cik Ummi sekarang kat UKM and susah sikit nak dapat line internet kat sini.



Update ni pun pakai data plan kat phone. Terpaksa. Huhu. Hopefully korang tak marah. So, its time for me to choose the winner! yay.



wait and see na.




From author :
Adoyai..lecehnya update blog pakai phone. Tak puas nak menaip dan asek typo jek. Huhu. Tapi syukur alhamdulillah. At least ada la jugak phone.. Kan?

4 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

aizamia3 said...

moga telefon tu tak hilang lagi ye Ummi.. ;)

Nur Rabiatul said...

cik ummi dapat email saya tak ? tkut tak dapat

Nur Rabiatul said...

Assalamualaikum cik ummi , saya dah dapat kad raya..thank u! slamat hari raya juga.. :)
tapi blum dpt top up.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved