Segmen Blogwalking Ismiqbal 1-2-3






Bismillah , Assalamualaikum , Hai semua ! =)




Di kesempatan yang ada ni, aku nak ucapkan Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada seluruh umat Islam di dunia ni yang akan berpuasa mulai hari esok InsyaAllah. Dan aku nak buat special birthday wish untuk abang tiri lain mak lain ayah aku iaitu Ixbarr ! Haha. Nama lama. Nama birthday boy ni Iqbal sebenarnya. Sedap kan? Makna nama Iqbal dalam Islam adalah kejayaan, pujangga muslim, kemajuan. Haaa.. Betapa hebatnya makna disebalik nama tu kan?





Happy Birthday ! Baby ni dah abes kerjakan kek untuk Ix. Haha. 





So, Happy 26th Birthday Icchan ! ^___^.
Semoga panjang umur, murah rezeki, dipercepatkan jodoh, berjaya dunia akhirat, jadi anak dan hamba-Nya yang soleh and may Allah bless you always my dearest blogger friend ! Live your life to the fullest. InsyaAllah. Semoga persahabatan kita berkekalan sampai akhir hayat.





Sempena Birthday yang ke-26 dan sempena 1 Ramadhan, Ix ada buat segmen blogwalking. Dengan rela hatinya, aku join segmen dia. Yay ~






1. Follow Blog Saya dan Pasangan Blogwalking korang.
segmen blog, follower


2.Buat satu entry bertajuk "Segmen Blogwalking Ismiqbal 1-2-3'.


3. Isi Borang Penyertaan di bawah dan Siap! SELAMAT BERBLOGWALKING!



 Notakaki:
1- Senarai Peserta akan di update dari masa ke semasa.
2- Sepanjang Segmen ini berjalan akan ada Edisi Sub-Segmen 'Blog Review'
3- Blogger-blogger bertuah akan dihubungi melalui Email untuk Edisi Sub-Segmen Cabutan Bertuah!








Okay.
Aku dah join. Korang bile lagi? =)






From author :

Heheheheee.. ix dah cecah 26 tahun. Aku baru terkedek-kedek masuk 20 tahun. Tapi takpe arhh. Umur tu just a number. Yang penting, pengalaman hidup tu ha. Betul dak?





6 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

MUHAMMAD IQBAL Abdullah said...

hehee.. tenkiu2 wat post panjang2 ni adik tiriku...hehehe....

walaupun umur 26 tapi macam 23..hehhe... awet muda kan...

Cik Ummi said...

@MUHAMMAD IQBAL Abdullah

sama-sama kasih ! hahahaha

haah, ix tu nama jek 26 tahun, tapi nampak macam budak-budak sikit. kihkihkih

syuk shusuke said...

salam ramadhan dan selamat hari jadi kat abg tiri :D

Carlos Santiago said...

comot sekali.

doakn cik umi kawin lepas raya ni.

Cik Ummi said...

@syuk shusuke

haha. insyaAllah dan terima kasih! (jawabkan bg pihak dia) hehehe

Cik Ummi said...

@Carlos Santiago

haha.. kenapa tetiba cakap pasal kawen ni weyh? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved