Bananana






Bismillah , Assalamualaikum , Hai semua ! =)





Rasa geram sangat tengok budak perempuan ni. Kiut giler. Yarghhhh, nak cubit pipi dia sampai kembang ! >__< Comel comel comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Okei stop.







Walaupun aku tahu, korang pun mungkin dah pernah tengok video budak kecik ni, tapi aku nak jugak share ! Haha. Comel sangat weyh. Nanti aku nak ada anak yang comel jugak lah macam ni. Potong rambut dia like mushroom style. Haha. Cousin aku punya anak pun buat gaya rambut mushroom ni. Sangat comel wa cakap sama lu beb. Korang pun try lah nanti. Taruk mangkuk atas kepala dan potong rambut keliling mangkuk tu. Haha !









What's this ? Bana..No, it's no Bana. It's banana. Bananana...





Teringat pulak kat cerita Despicable Me.
Yeah, benda-benda alien kecik tu pun gila kan banana jugak. Tak caya? Sebab tu lah warna dan bentuk dorang pun ala-ala pisang. Haha. Kiut !











Aku rasa kan, kalau budak kecik tu dengan alien-alien ni bergabung untuk buat satu movie, mesti meletop-meletop Mak Jah weyh ! Haha.






From author :

Budak kecik memang sangat comel kan? Kan aku dah kata, fasa dorang yang paling comel adalah bila dorang mula belajar bercakap. Memang pelat habis ah. Haha.





12 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

Nur Aisyah said...

Huhu . So cutee >.<
Isyah pon nak anak macam tu la ~

Cik Ummi said...

@Nur Aisyah

hahaaa...kan??
rasa nak cubit pipi dia.. hahaha

Umie Artoqiemie said...

hai ummi. eh sama lak nama kite haha..

tak saba nak tgok despicable me 2, nanti isyaAllah budak tu ade yg part 3 plak ewah.

MUHAMMAD IQBAL Abdullah said...

cendawan? cendawan? cendawan??? cendawan!!!!

Cik Ummi said...

@Umie Artoqiemie

chewahhhhh.. hai kembar ! :P hehehe
law part 3 ade, mmg wajib tgk ! haha

nuha ahmad said...

haah kiuttttt sangat. rasa nak cium taw hihi

aizamia3 said...

ada ke abg akak nak potong rambut dak Nuha letak mangkuk pastu potong.. uwaaaa.. takmo2.. bawak pergi kedai, tukang gunting tu potong rambut bagi pendek.. dia ingat dak Nuha tu boy.. lagi uwaaa.... huhuhu...

apa-apapun dak Nuha lagi comel dari dak Faris kan.. hehehe..

Cik Ummi said...

@nuha ahmad

jommm kita cium budak tu sampai lebam >_< hahahaha

Cik Ummi said...

@aizamia3

hahaha.. kesian nuha jadik mangsa buliiii.. >_<
yeah,, dak nuha comelllll. kalah faris =P

haah la,, dak nuha tu mmg sebijik macam lelaki sampaikan kadang2 kite selalu konpius. nuha ni betul pmpn or laki neyh? kihkihkih

muhammad naim Abdullah said...

Comey adik tu, ingat tajuk ini macam iklan katun tv9 heheh

gurau ja.. :P

http://ceramahttbc.blogspot.com/2013/06/ustaz-nazmi-karim-peristiwa-israk-mikraj.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved