Jual Jual Jual ! Adik Manisss Marilah Beli







  • Bismillah , Assalamualaikum , Hai semua ! =)




Fewh. 28/3/2013 is very the busy and exhausting Thursday lah. Pagi-pagi dalam pukul 8.00, kitorang (Batch MD-UKM First Year) ade mini test untuk Medicine and Society punya module. Approximately 30 minutes were given to answer that test. 










Lepas test, aku terus balik rumah (Maaflah wahai lecturers sebab tak pegi MES kat Lab hari ni !>_<) . Aku kena bersiap-siap nak tunggu Along 'culik' aku bawak ke tempat lain. Hoho. Actually nak pergi kenduri kat Island (Pulau Pinang) dan lepas tu nak pergi kawen lari kat Thailand Perlis. Ade hal.











Walaupun penat travel, aku tetap gak nak datang megasale yang batch kitorang buat tu. Dapat muncul sekejap pun jadiklah. So, aku request lah kat Along supaya hantar aku balik hostel terus instead of pergi bawak aku makan malam kat Char Kueh Teow telur ayam dibasuh Sungai Dua tu (Warghhh, my favourite!). Lagipun, time tu aku dah kenyang tahap dewa. Agak membazir lah kalau aku ikut Along gi makan tapi aku hanya duduk situ merenung makanan sampai tembus. Kan?








Okay. Dah penat menaip. Jom tengok-tengok sikit gambar mereka yang aku rasa macam bertuah tu ! Hehe. Untuk kawan-kawanku yang tersayang sekalian, korang jangan marah ye untuk mana-mana gambar yang tersiar dan tersebar ni =3 hewhew






Kak Fifi : Jual jual jual ! Mai lah beli makanan kami ni ~




Kesian Azira. Tak sempat nak telan pizza tu. Haha =P




Naqi menggaul sweet corn dengan bersungguh-sungguh. Mohon sweetcorn tu sedap 




Modelsss yang HOT macam sos cili di tangan !  




Miss Tira yang garang. Nampak tak keseriusan dia tu? 




Aku tahu, Thilip teringin nak berlakon jadi orang minyak. Kan? #scary




Miss Tira tengah pantau anak2 buah buat kerja. Maka, Syue dan Qila pun jadi serius.




Ehemmm.. sempat lagi berdating ye? hehe




Stanly The Hot Pizza Delivery Boy! Dance lah lagi. =3





Masing-masing dah letih dan mengantuk. Ahhh, Ini Semua Poyo ! *tetibe




Tak sempat pun jumpa Hana tadi =(




My housemates a.k.a Plutonians ! ^__^





Ha, baru ada gambar aku yang menyelit. Sape suro lambat datang =P #with the money makersss #Adrian #Dhaanes







Uish,, aku rasa macam nak tempek jek gambar semua yang ada tu lah. Kelakar ! Paling tak boleh blahh bila tengok gambar candid orang tengah makan. Time tu, terserlah lah segala ke'poyo'an bila tengah nak menyumbat makanan kat dalam mulut. Mate stim itu perlu ! Haha.









Actually, ada jek lagi gambar yang belum di'upload'kan. Jadi, tak boleh lah nak tempek sini. Mungkin entry akan datang aku akan sambung dengan gambar-gambar yang lain. Okay dak? Sekali lagi, mintak maaf sebab mempromosikan korang seantero dunia ni (Muahaha. Ayat hiperbola giler). Segala caption adalah gurauan, korang janganlah makan hati sangat ea, tak baik untuk kesihatan. Makan hati masak lemak gulai cili api takpe,, mengeyangkan !









From author :

Adehh,, mana pulak gambar si housemate aku yang sorang lagi neyh? Tak nampak pun batang hidung Zuliana. Kalau ada pun, mesti mukanya tengah terselit celah-celah ketiak orang. 


4 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

MUHAMMAD IQBAL Abdullah said...

uik.. datang perlis tak habaq mai...hehe

Cik Ummi said...

@MUHAMMAD IQBAL Abdullah

haha
mai sana sekejap je.. xsempat nak habaq aihh..
takpe,lain kali nnt kite roger2 okay?
hehehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum adik. heee akak ingat awak ada jual apa2. rupanya bergurau ye. hehehhe

Cik Ummi said...

@Sheila Salim

hehehe.. personally, sy xjual ape2 pun.. tapi group saye jual mash potato harii tu kak .. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved