5# Wordless Wednesday : Megi Punya Pasal?






Bismillah , Assalamualaikum , Holla amigos ! =)






[ Ini entry autopublish. Penulis sedang sibuk belajar dalam dunia kematangannya yang baru. Thanks for coming ]



























From author :

Time kecik-kecik dulu, family aku tak bagi aku makan megi. Kekadang je boleh. Bila lepas SPM, memang
"Yay ! Dah boleh makan megi" lah aku. Sekarang ni, tengah nak sambung belajar balik, kena stop baliklah nampaknya. Korang plak? Makan megi tak?






4 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

aizamia3 said...

dulu memang suka..
sekarang kena surok2 sebab dak Adik tak boleh tengok ada meggi kat rumah.. :(

Faris Adli said...

"Penulis sedang sibuk belajar dalam dunia kematangannya yang baru."

atau dalam bahasa mudahnya penulis sedang sibuk belajar menjadi matang..hahaha

Cik Ummi said...

@aizamia3

bahayenye dak adik addict kat megi... ~

Cik Ummi said...

@Faris Adli

haha. iye lah tu faris oi..
aku taw aku belum matang.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved