4# Wordless Wednesday : Gender Equality Is Recommended?






Bismillah , Assalamualaikum , Hello everybody ! =)






[ Ini entry autopublish. Penulis sedang sibuk belajar dalam dunia kematangannya yang baru. Thanks for coming ]










gender bias.











From author :

Kesian kaum lelaki. Tapi apakan daya, dunia akhir zaman, semuanya nak sama rata. Sedangkan Allah dah tetapkan peringkat dan darjat masing-masing sebab tentu ada hikmah disebalik tu semua, kenapa nak jugak 'gender equality' ni ? Memanglah kadang-kadang aku pun rasa macam ditindas oleh kaum lelaki, tapi c'mon lah. Look at the bright and positive side lah. Pendapat korang camne pulak?






4 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

aizamia3 said...

lelaki dan perempuan saling memerlukan.. bergantung pada niat.. ;)

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

hehehe, tergelak tengok troll too..
msing2 ade kekuatan & klemahan yg tersendiri..

Cik Ummi said...

@aizamia3

yeah.
tp kalau bapok ngn pengkid tu dah out of topic lah kan? haha

Cik Ummi said...

@Nur Atiqah Mohd Zaki

haha. gelak gelak jugak, tp ambik la mne yg baiknye..
renung2kan dan selamat beramal ! hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved