Botak Is Sexy !






Bismillah , Assalamualaikum , Hye Peeps ! =)











Tadi masa aku tengah dok lepak-lepak kat mukabuku, tetiba terbaca satu komen kat gambar kawan aku ni. That girl recommends the boy (which is my friend) to shave his hair because he will look sexier with that hair style later.










Aku pun terdiam dan terkedu 44saat sambil membayangkan member aku tu botak. "Erkk, betul ke dia akan nampak lebih seksi lepas tu?". Then aku gelak yang evil punye lah. Tak sesuai kalau dia botak !












Uishhh, aku tak kata botak ni tak hensem la weyh. Aku cuma rasa bahawa tak semua lelaki yang botakkan kepala mereka akan nampak hensem dan seksi. Kalau silap gaya, korang bukannya nampak seksi tapi lebih serupa macam toyol beb ! Betul gua tak tipu maaaa .








Alamak, toyol ni nampak scary dan menggelikan lah pulak. Ew. Terlampau #%^& !








Tapi, apa boleh buat. Kecantikan itu subjektif dan setiap orang pandangannya berbeza.














Mungkin aku tengok certain lelaki yang botak itu sebagai seorang yang sangat comel macam Hagemaru tapi  bila korang tengok, tak ubah macam lelaki yang berkepala cermin (you get what I meant?). Mungkin korang tengok gaya rambut terpacak 90 darjah tu sebagai gaya yang marvellous tapi bila aku tengok, gaya rambut tu tak ubah macam sebuah gunung yang dipenuhi paku-paku tajam yang sedang menantikan cicak mati tercucuk atasnya. 







Tapi, tang lidah dia suke terkeluar tu aku tak suka okkay =.=








See? Sebab tu lah aku cakap, hensem dan cantik sesuatu benda atau orang tu tak sama pada yang melihatnya. 













Okay. Berbalik pada topik botak ni.














Bagi aku lah kan, orang yang botak ni comel lah jugak. Nampak suci dalam debu jek. Terutamanya bila tengok bakal-bakal imam keluarga yang masih bujang pergi buat umrah atau haji. Perghhhhh, gua cair beb ! Sejuk jek hati memandang muka-muka berseri dorang tu. Silap-silap boleh terkantoi tengah syiokk menerawang sambil merenung anak bujang orang. *OOOooooopssss!*













Ok stop !













Within here, there are several famous people that I found matched with the oppa gangnam shaved-hair style. Dunno with you guys. =P









Cyril Raffaelli : Dia berlakon dalam citer District 13. Stunt2 gituh. Macho giler weyh ! =)










Zinedine Zidane, a football player.









David Beckham Shaved Head
David Beckham, a football player.









Shayne Ward, a singer.  Aww, I love this kind of smiles ! =)







Pitbull, a hip-hop singer. I hate this look ! Nampak miang. Eww ~








Justin Bieber?????????????????*okey. No comment for him >__<*








Oh ya.
Kekadang orang botak ni akan lebih nampak miang kalau dia pandang orang lain semacam bersama dengan senyum gatalnya tuh. (Sebenarnya nak cakap Pitbull tuh =__=". He is sooooo damn scary beb!). So, be careful with your look and your smiles before people would misjudge you. Eheh.












Ha, kepada Kilip (bukan nama sebenar), kau jangan nak kembang sangatlah kan kalau ada pujian untuk orang kepala botak ni. Pfffffttttt =P













From author :

Cuba bitaw aku siapakah yang korang rasa nampak hensem dan sexy giler babas kalau botakkan kepala dorang? Er, Sharifah Amani maybe? Haha.





6 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

Razfira said...

gelinye tgok JB botak! hahaha

Lee Nazir said...

salamun alayk. .

erkk. .
botak itu sexy for some, and seksa for some haha

tp now i prefer botak (tanpa mengira keenampakkan toyol itu)
mandi je coolllll =D

Cik Ummi said...

@Razfira

sape jek yang tak geli tengok.. ahaha

Cik Ummi said...

@Lee Nazir

wasalam..

tapi, ada orang cakap, kepala botak ni panas dan gatal kepalanya nnt?

pocahontas said...

saya ada kawan yang botak.. mula2 cam geli jer tgk dia botak..
tapi dah biasa tgk dia camtu..
sexy???
ntahlah... but sweeeeeeeeeeeettt...
( seb baek dia tak tau aku yg cakap camni....)

Cik Ummi said...

@pocahontas

hahaha..
dah mula crush ngn si botak tu ke? =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved