23rd Birthday






Bismillah, Assalamualaikum, Hai peeps ! =)




Alhamdulillah, sedar tak sedar, dah 23 dah aku. Sobsss sobsss. Haha. Tetibe rindu pulak zaman umur 17 tahun. Pfftt tetibe sangat =P


Aku tahu lah kenapa lemak2 ni begitu mencintai aku.
Sikit pun taknak breakup ngan badan aku especially lemak pipi -_-'
Makin lama makin bertambah dan kukuh cintanya tuh.



Guess that kemalasan nak update blog tu menular kembali dalam diri dan jemari ni lah. Aduhhh, tak boleh jadi ni. Post pasal Escape Park Part 2 pun tak siap2 sampai sekarang. Hampehhh nak oii hampeh sungguh. Haha





Okay, taknak cakap panjang sangat pun sebenarnya.
Just nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada family yang sentiasa dihati, sahabat-sahabat yang dirindui, kenalan-kenalan yang mengingati, cikgu-cikgu yang baik hati dan semua lah sebab mendoakan yang baik-baik untuk hari lahir Cik Ummi yang ke-23 ni semalam (06 April 2016). Thanks all. 





Cuma satu je lah yang aku perasan untuk birthday kali ni. Hambar sikit. Hahaha
Mungkin sebab aku kemain busy kot. Ada badminton lah, kelas ganti lah, ada talk IDE lah. Hm, nak jenjalan pun tak sempat. Last-last mereput kat umah. Housemates nak buat prank kononnya pun tak jadi sebab aku takde kat umah, pi training badminton. (Fewhhh, selamat baju aku tak kena tepung :P)





Takdelah hambar sangat bila morning date ngan budak cantik ni. Hehe. Thanks syiroo for the breakfast :*




TAPI......






Satu je lah yang paling lain kali ni. 
'The Dinner'Apa yang special ngan dinner ni? Heheh. Biarlah rahsia antara aku, dia dan mereka)
Nasib baik last minute muncul. Kalau tak, memang ada potensi untuk aku akan label hari semalam sebagai 'the worst birthday ever' . Haha :P






Secara konklusinya,
Syukur alhamdulillah dan terima kasih Allah sebab bagi peluang bernafas selama ini and dipertemukan dengan pelbagai ragam manusia disepanjang melalui liku-liku ranjau kehidupan yang penuh muslihat ni. Cewahhhh. Hahha 






Tak lupa, antara wish paling win di hati untuk tahun ni. Thanks Emilia. Even though we would be apart someday, I won't forget your kindness towards me especially those food-treats. Hahaha :



Korang sangat dialukan untuk follow budak kacukan ni. Kacuk apa? Kau tanya ah dia sendiri. Yang penting bukan jawa macam aku. Hahah





Okay dah abes dah.
Korang dah boleh sambung buat kerja masing-masing. =P







From author:
Happy Birthday jugak buat abang Uda aku, Huda si anak buah montel, Abg Alang Syazali, Aisyah, kembar katil si Epul dan lain2 :). Semoga Allah beri rahmat yang melimpah ruah kepada semua <3



2 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

Ismiqbal Abdullah said...

Happy Birthday Cik ummi SCC~~ moga panjang umur, murah rezeki, dan cepat jodoh...amin..

p/s: dulu memula kenal kat blogging ni masa amik SPM je...dah besar dah sekarangg...

Cik Ummi said...

@Ismiqbal Abdullah

hahaha
mekaseh mushyyyy
tu lah.
dah 6 tahun berlalu . lama beteyyy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved