Bermulanya Cuti Semester 1 . Yay !






Bismillah , Assalamualaikum , Hai semua ! =)









Semalam 30 Januari 2013, secara rasminya kitorang, dak-dak MD-UKM/AUCMS first year habes final exam untuk semester 1. Alhamdulillah. Setelah berhempas-pulas memerah otak sepanjang dua minggu, berjaya jugak kitorang sama-sama melepasi halangan besar bagi mencapai cita-cita kitorang.












Sementara tunggu turn 3rd batch masuk Lab OSPE..I wore lab coat yang baru berapa saat dapat.











Untuk semua member-member, tahniah untuk kita semua ye. Kita dah cuba yang terbaik, doa je lah bagi keputusan yang baik . Huhu. Aku pulak yang risau nak tahu resultnya nanti. Cuak gilerrrrr ! >__<

















You guys, cuti ni cuti gak, tapi jaga diri bebaik taw ! Have a safe journey back home and don't forget that we still first year student weyh. Jauh lagi perjalanan. Dan banyak lagi benda yang nak kena study balik cuti nanti. Haha. Jahatnya aku, mengingatkan pasal study ditengah-tengah korang nak enjoy cuti sekejap. =P















Me and my housemates at somewhere in Penang. Hoho. Guess where were we ? =P













Semalam, memang release tensen betul lah. After exam OSPE habes jek, kitorang terus serbu shopping mall somewhere in Penang. Hehe. Bukan buat ape sangat pun, setakat makan-makan, jalan sikit and lepak kat kedai buku kejap. Saje nak merasa keluar ke shopping mall berempat (housemates day). ^__^
















Hm.
Dorang yang lain dah sibuk-sibuk packing barang nak balik. Siap ada yang dah sampai rumah dah pun. Aku? Masih lagi rileks membelek buku-buku yang baru dibeli semalam. Barang nak bawak balik, satu hape pun tak kemas lagi. Gaya macam tak nak balik bercuti pulak. Hoho.
Bukan takmo baliklah. Aku rileks-rileks sebab balik lambat sikit. Isnin nanti baru balik Melaka. Huwaaaa. Lambat betul. >__<. Takpelah. Masih ada misi yang belum selesai. Tahan je lah nafsu nak balik yang tengah meronta-ronta neyh. Uhuks.

















From author :

Setakat ni, daripada pengalaman senior-senior dan cerita dorang, memang cukup untuk membuatkan aku cuak nak teruskan perjalanan dalam course aku neyh. Ulang sekali lagi. Guwa cuak beb ! Huhu. Tapi takpelah. Those who are not trying, will not succeed. Right ? 






6 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

Budak Nakal said...

Amboi...meriahnya...hihi cumel lak koz tgk cik Ummie berpakaian mcm doktor tu:P

Cik Ummi said...

@Budak Nakal

hehehe..
koz ni, lab coat jek tuh :P
bile dah houseman nnt, coat lain lah kot.. hoho..

muhammad naim Abdullah said...

selamat bercuti dan semoga result cemerlang..

jom dengar :
http://ceramahttbc.blogspot.com/2013/02/ustaz-nazmi-karim-kisah-saidina.html

azrul sofi said...

salam, nak tanya pasal md ukm aucms ni baru abes asasi sains uitm nk mohon md ukm ni dia ada sedia kan loan boleh apply kn? then biasiswa tu macam mana ek? akak ni baru masuk last year kan under scholarship or sendiri? can u give email nak tanya banyak hehe tq..

Cik Ummi said...

@azrul sofi

wslm.. oh boleh jek..
email la kat sayaummi@hotmail.com
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved