Final Exam Fever (Semester 1)






Bismillah , Assalamualaikum , Hai semua ! =)





Member-member aku yang kat IPTA kebanyakannya dah cuti, aku pulak kat sini tercungap-cungap menahan debaran peperiksaan akhir semester 1. Oh jantung, tolonglah jangan pam darah dengan deras sekali. Sakit taw ! >_<















Untuk member-member aku yang lain (semua freshie first year MD-UKM/AUCMS), semoga kita semua dapat jawab soklan pekse esok dengan baik. Kita dah usaha, sekarang tawakal dan redha je lah. Segala apa pn keputusannya nanti, harapnya kita semua boleh terima dengan hati yang terbuka. InsyaAllah, ada hikmah disebalik tu semua.













Kawan-kawan, korang jangan lupa jaga kesihatan sekali taw. Kalau boleh, elakkan makan megi time-time nak exam ni (Sebenarnya nak tuju kat diri aku sendiri jugak. Haha). Tak elok untuk otak dan badan. Err, nescafe atau kopi pun tak elok jugak sebenarnya, kan? Tapi yang ni memang payah nak tinggalkan sebab nak keep awake punye pasal. =P












Oh ya
Aku mohon ampun sekiranya aku ada buat salah kat korang semua sama ada aku sedar ataupun tak sengaja. Halalkan jugak segala apa yang aku makan/guna/amek/papelah dari korang. Aku maafkan jugak semua dan everything aku dah halalkan, insyaAllah =). Kosong-kosong taw. Hoho.















"Ya Allah, aku memohon kepada-Mu curahan rahmat dari sisi-Mu, yang dengannya hatiku mendapat petunjuk, terkumpul segala yang bercerai-berai dan terhimpun segala yang terpisah-pisah, tertolak segala fitnah atas diriku dan bertambah baik urusan agamaku, terpelihara segala sesuatu yang jauh dariku dan terangkat apa yang dekat denganku, disucikan segala perbuatanku dan dicerahkan wajahku, diberi ilham menuju petunjuk dan terpelihara diriku dari segala sesuatu yang jelek."























To my sayangssss :

Zuliana,Atira,Yana,Shahkizza,Shahkinna,Syazmeera,Mohainy,Raden,Sakinah,Audrey,Kak Iman,Kak Tiqa and the rest sweetie girlfriends of mine . Wish you guys all the best. Papehal pun resultnya nanti, we support each other eh? Smile-smile bah. Jangan tensen-tensen sangat (Even though me myself pun hypertension kekadang sal exam ni. Hoho
I love you all ! xoxo














From author :

Tak sabonye nak abes final exam ni. Nak balik Muo !! Sepanjang semester 1 ni, dua kali jek aku dapat peluang balik ke rumah (cuti after exam ni dikira sebagai kali kedua lah). Uuuuuu.. rindunya nak peluk-peluk Mr.Patrick kat rumah tu ! <3











Credits to : Doa-doa baik

4 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

MarliaMarble said...

maggie,kopi,nescafe dan STUDENT..mana boleh dipisahkan..? hahaha..=D

Cik Ummi said...

@MarliaMarble

hahaha.. tu lah..
dulu time sekolah rendah,punyalah jaga pemakanan.masuk jek U,sume tu dah tak kesah dah =P

muhammad naim Abdullah said...

semoga boleh dapat menjawab exam ya cik ummi.. hehe

follower ke 169 kot. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved