Photo Contest : Be Yourself ! by Hanna Nabiella






Bismillah , Assalamualaikum , Hye peeps ! =)





Pagi tadi aku terhantuk tiang elektrik dan aku rasa agak meong (bengong2 sikit) hingga menyebabkan aku buang tebiat join contest yang kena pampangkan gambo yang kiut-kiut kat umum. Okey fine. Gua taw gua tak kiut, tapi gua taw gua ni comel. muahahhaa ! Shut up. Itu jokes namenye dan siyesly tak lawak -,- (bermakna, lu nak cakap lu ni memang comel ah? pffffttttt =P)













Okay. Cut the craps and lets go back to the topic.












Klik sini sebelum 28/12/20012. Cepat cepat cepat weyhhh !







Ehem. Wahai Cik Adik Hanna yang manissssss, Cik Ummi di sini dah ikut syarat-syarat yang cik adik Hanna manissssss ni tetapkan.  Kalau ade problems or tak puas hati, just tell me okay ? =)













Well, mengikut tajuk contest kite ni, 'Be Yourself', bermakna kite yang join ni kena lah jadik diri sendiri kan? Haha. Korang nak taw diri aku yang sebenar macam mana? 



















Jeng jeng jeng jengggggggggggggg ~ 




















You see?You see? I am BEING myself ! haha







Well, kalau korang tak dapat nak view gambar tu, meh sini aku bitaw ape yang aku tulis kat situ.








"When you meet me for the first time, you might think I am A SERIOUS AND ARROGANT PERSON or you might as well see me AS SWEET AS A CANDY, but trust me. You will get the chance to see the real me, NOTTY AND PLAYFUL once we become very close." 











So, yeah baby. " THE REAL ME IS NOT YOU !"














Well, ape lagi. Jom ah pergi serbu tuan rumah reramai. Even though hadiah yang ada bukanlah sebijik banglo or Mercedes Benz ataupun superbike Ducati, menyertai contest ni je pun dah cukup bagus sebagai tanda korang ni memang sporting dan lebeli (spelled lovely) ! Goodluck guys ! xoxo













From author :

Walaupun siyesly aku tak berniat pun nak menang pape dalam contest ni, korang jangan nak mengutuk gambar aku lelebih okay. Aku tembak karang >_<. BANGGGG BANGGG !! muahahahha.





15 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

Hanna Nabiella said...

alolorgthh, comey aje..kreatif :)
huhu, btw, thnks alot sbb sudi join contest hanna ^^

jom blogwalking dgn peserta2 lain :D
http://www.farhanabiella.my/2012/12/senarai-peserta-photo-contest-be.html

Ixbarr Abdullah said...

hehehe... pandai pulak wat mata juling camtu...hehhe

Cikgu Fikri said...

hahhaha..suka tgk gmbr yg last tu... :)

Cik Ummi said...

@Cikgu Fikri

tgk tu,,tgk jugak.. jgn sampai tergoda sudah,,, muahahhaa

Lulu Iy said...

blogwalking here :)
nice picture
gud luck
do follow me :)
done follow you

104. http://bebelananakgadis.blogspot.com/2012/12/be-yourself.html

ary_lee said...

jogging dari arisyalee.blogspot.com^^

BTW,kreatif^^

Nazmin Nazifa said...

all the best :) follow u here,sis ^^,

Husnalyas said...

hye awk. jom join segmen ni. tak perlu tag2 org. hadiah pn best. jom jom!
http://www.husnaalyas.my/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

Cik Ummi said...

@ary_lee

hehehe..rajinnyeee berjoging. ^__^

thanks :)

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved