Cik Ummi Is A Surgeon !






Bismillah , Assalamualaikum , Hye peeps ! =)




Happy Holiday =)





Sempena dengan cuti Krismas 4 hari , aku decide nak stay jek kat hostel instead of balik ke Muar. Bukan tak rindu rumah and family tapi rasa macam membazir jek. 4 hari je pun cuti. So, after exam akhir modul jumaat baru-baru ni, dengan rakusnya aku pun hantar blog kesayangan aku ni buat pembedahan plastik ! Horeyyy.










Tapi sebenarnya takde lah 'hantar' mana-mana pun. Hantar kat diri aku sendiri jek sebab aku lah yang buat prosedur pembedahan tu. Well, you know me. A blog surgeon yang tak bertauliah. Hehe.












Kalau korang pernah singgah atau tersesat kat blog aku sebelum ni, mesti akan perasan the major changes.












Yeah. Blog aku menjalani pembedahan jantina weyhhhh. Sebelum ni dia perempuan. Tapi disebabkan dia kena bedah dek surgeon yang tak bertauliah macam aku ni, jadiklah dia lelaki. OOOooopsss ! Bukan lelaki, tapi pondan ! =P







err,,, ni bukan pondan neyh. warghhh,,,pakcik google jahat, dia tipu >_<






Sebelum surgery, major colour dalam blog aku adalah PINK. Entah kenapa, aku terasa macam nak ubah angin pulak. Aku tukar major colour blog baru aku ni kepada BIRU but still,,, pink tu mesti ada ! Kan aku dah kata, pondan. Kau tak nak caye. 














So, what do you think ? Handsome tak Hubby aku ni ? Tolonglah. Aku nak dengar jawapan ya atau yes je. Ok? Haha.












From author :

Kepada semua member-member (korang yang baca ni pun dikire member aku jugaklah weyh).. Cuti tu cuti jugak. Tapi jangan lupa keselamatan diri okay? Happy End Year guys ! =) wee ~




6 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

ada nadi said...

hahahha...comel je...ni ici ni...

Musafir Jalanan said...

wah, . . . cik, . . . Tapi kamu tak pondan kan? . . Boley wiweet2, . . . . . hehehe :D kill me here

Cik Ummi said...

@Musafir Jalanan

lol.
yeah.i'm a boy meyh..bukan pondan. muahahhaa

nak kena wiweet ke? =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved