SEGMEN : Jom join bloglist MYRAVEA





Bismillah , Assalamualaikum , Hey wassup geng gong gang asu semua ! =)








Ok, yu tekan sini, untuk pergi sana. Got it ?? Pandai anak mama !







Eh, ni ape citer tepek banner beso gedabak dalam blog neyh??






Haha. 
Kalau korang nak tahu, si kawan blogger kite ni, Myravea yang gojes dan ohsem plus 'adik kembar' Heliza Helmi mata boolat tu baru tukar domain bulan 5 yang lepas. Nak dijadikan cerita, tah macam mana, bloglist dia hilanglah pulak macam budak kena culik tak jumpa-jumpa tu. *okei melampau






So, untuk replace and renew the bloglist, myra buat satu segmen untuk sumbatkan para blogger ke dalam bloglistnya itu. Yay! Berita syok kowt !






Eh, syok memang lah syok tapi ada syarat-syaratnya taw kalau korang nak join. Hidup ini kan perlu give and take, kan? Elleh, syarat mudah je, takkan itu pun tak boleh nak ikut, ye dak?







Ni ha syarat-syaratnya : (okei fine. sorry. Ni memang dasar kopi paste punye syarat kan? =.=) Haha.

  • Buatkan satu entri bertajuk "SEGMEN : Jom join bloglist MYRAVEA"
  • Letakkan banner segmen di atas, di entri tersebut
  • Letakkan link blog myra di bloglist blog korang
  • Letakkan link twitter/ link page korang di entri tersebut (senang untuk diterjah)
  • Akhir sekali, letakkan link entri korang di bahagian komen entri ini






Weyh weyh weyh !
Sekali lagi asu nak remind korang, jom lah join segmen myra neyh. Ada advancenya jugak taw kalau korang join *wink wink angkat angkat kening. Nak tahu? Klik la link ni okay ---> http://www.myravea.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html








Ha, dah alang-alang korang kat sini, ape kata korang serbu page asu tu ha. Kesian, berhabuk bersawang, tak pernah pun ada yang sudi singgah. Huhu. Sob...sobbb *tacink









Fan Page Asu ---->   Blog Saya Cik Ummi (hambek kau gedabak asu mention page. Haha. Tu maknenye mintak korang singgah lettewwww !)


Twitter -----------> Ada tapi dah lama tak bukak sebab dah lupa login data.. pfffttt =P












From author :

Hobi menyempit dalam bloglist orang sudah kembali ! Wee ~ 
Meh asu tanya korang. Korang kenal tak dengan blogger Myravea neyh? Kalau tak kenal, ni lah masanya untuk kenal beb ! Tak kenal maka................ tak tahu ! Hua hua hua =D




6 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

myravea said...

Thanks sudi join segmen myra. Good luck :)

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama..done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html

mieprosa said...

im done follow you.
follow me back :)
http://mieprosalahh.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved