Blogger Gila Kentut. Siyes Gila.



Bismillah , Assalamualaikum , Hey manusia yang boleh kentut dengan normal sekalian ! =)






Haha.
Sorry ah. Intro tak senonoh jek kedengarannya kan? Tapi ni semua gara-gara pengaruh seorang pengkentut yang gila ni lah.







Hey, bukan gila tak waras okay. Ni gila-gila kentang yang baekkkkk punyeee taw. 







Pestaim terjah blog dia, siyesly tak sangka pulak yang dia ni seorang student medic tahun 4 sama macam Fatin Liyana tu. Siyes susah untuk dipercayai. Haha *kejam.  Seb baek hensem (err, kowt. haha). =P








Niat di tangan hanya nak buang sawang-sawang blog ni je. Hehe. Dah3. Jom lah kite reramai serbu blog doktor gila seks kentut ni okay. 








RASUKAN KENTUT GUA (dia okay, bukan asu. hoho)


hahaha. gua dah berjaya cilok gambar doktor dan pesakitnya ! tekan je gambar neyh untuk  usha fb beliau ye





Korang tibai je lah bace semua entry dia. Siyes memang macam giler bangang kelakar kau tahu? Haha. Itu merupakan satu pujian dan penghargaan yang ikhlas dari hati paru dan limpa ni taw !








Ha !
Korang siyes WAJIB (hambek kau caps lock) bace entry yang ni taw --> 

Kau kunci cintaku di dalam hatimu. *abah kau tajuk entry macamni


haha. bengong sungguh. Habis putus urat kentut gua sebab baca entry yang ni 









From author :

Er, korang perasan tak tetibe untuk entry ni lebih dari satu asu tulis perkataan "siyes". Siyes beno ke? -.-








10 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

Shawn Razaleigh said...

saya minat kat patient si shong ni. cemana?:p

syafiqakarim said...

ada nye gua di sini
di sebab kan dia.kehkeh

Cik Ummi said...

@syafiqakarim


hahaha..
terbang ke sini gune airasia ke MAS airline? :P

aizamia3 said...

siyes.. akak baru dapat online la ni.. letih sepanjang hari..

Cik Ummi said...

@aizamia3

siyesly kesiannye kat akk kan..
hewhewhew

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dear..byk hadiah menarik

~ miSs rAkinAh ~ said...

siyes sengal bdk medic tu..da bace entry2 dia..haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved