Considering To Buy New Phone. Recommendation needed!




Bismillah, Assalamualaikum, Hai semua! =)



Memandangkan last week aku dah kehilangan phone kesayangan aku, maka dengan itu, berakhirlah nyawa instagram aku. Uwaaaaa... Syahdu weh bila terpaksa lupakan insta kejap. Huhu. Same goes to my whatsapp and wechat etc. Sumenya dah mati! 



Sebenarnya aku tengah berfikir nak beli phone baru. Well,, aku bukannya jenis gadget freak pun. Jadi, aku tak pandailah nak pilih phone ape yang sesuai untuk aku.



Agak2 korang leh tolong recommend untuk aku tak phone apa yang sesuai dengan keinginan aku? Ciri-ciri phone yang aku nak :

1. Budget less than RM1000.
2. Internal memori yang besar so that senang untuk aku masukkan study notes.
3. Camera yang bagus.
4. Selesa untuk update blog on-the-go.
5. Sound yang best.




From author:
Ni pun aku tengah testing post entry guna phone member aku. Sony experia c. Not bad lah...


2 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

Faris Adli said...

aku pakai lenovo a850 je... aku beli rm600

aizamia3 said...

yeah... mintak dak Faris belikan.. diakan dapat BR1M tu.. sonyap yo dio.. hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved