"BLOGGER GEMPAK 2013" AWARD






Bismillah , Assalamualaikum , Hai semua ! =D







Tetibe hari ni baru dapat online sebaiknya. Dan dengan kesempatan yang ada ni, nak ajaklah korang reramai join blogger award 203. Weyh, siyes best ! Hadiahnya pulak, masyaAllah ya Rabbi, sape jek yang murah hati nak bagi camtu jek oii ?? O.o 
So, untuk dapatkan hadiah yang best giler gempak tu, silalah rajinkan diri dan exercise sikit jejarimari tu dan joinlah award ni ok. Zassssz !






Klik banner ni sepantas kilat sebelum 4 januari 2014




Untuk meransang nafsu korang supaya join award ni cecepat, apa kata aku listkan hadiah apa yang tengah menanti pemenang-pemenang bertuah tu ?







Hadiah-hadiah :

Tempat Pertama : 1 Pemenang - RM100 + Piala "BLOGGER GEMPAK 2013" + 1 Tudung + 1 Bantal Kraftangan Saiz A4 + 1 Minyak Angin Fresh Care.

Tempat Kedua : 1 Pemenang X RM50 + 1 Tudung + 1 Tasbih Digital + 1 Minyak Angin Fresh Care.

Tempat Ketiga : 1 Pemenang X 1 Tasbih Digital + 1 Tudung + 1 Minyak Angin Fresh Care.

Saguhati : 20 Pemenang X Setiap Pemenang Berpeluang Memenangi Satu Hadiah (Tudung, Shawl, Lotion, Mineral Coffee, Tasbih Digital, Fridge Magnet, Keychain, Masker Savee, Topup HP, Minyak Angin Fresh Care, dan macam-macam lagi)








Walaweyh,, ini sudah lebih ni ! Sangat wahhhhhhhhhhhhh kalau menang tempat pertama tu *drooling*




So, ape lagi korang? Jom lah join sebelum 4 Januari 2014 ! But make sure korang baca dulu syarat-syarat yang ada dan pi submit penyertaan kat link bawah ni :













From author :

Nak join, tapi rasanya takleh sebab dah jadi salah satu sponsor -,- . Lagipun, minggu ni guwa busy giler ah. Huhu. Ni pun curi-curi masa sat. Sodeyh betui .. sobsss sobssss

6 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

ima salsuzaima said...

memanggempak hadiahnya..jap gi nk baca syarat2nya..hihi..

Rosmiza Ali said...

Salam.. Datang follow blog sponsor #332 dari "BLOGGER GEMPAK 2013" AWARD anjuran Ejulz.. ^^,
http://miezashaklee.blogspot.com

Cik Ummi said...

@aizamia3

hahaha
dia tu mmg malas yang amat kak :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved