BEN ASHAARI dan WEECLICKS






Bismillah , Assalamualaikum , Hai semua ! =)




Memandangkan blog aku ni dah berhari-hari-hari-hari tak update, dengan segala kecepatan dan ketangkasan yang ada, nak update jap dengan menyibukkan diri join segmen Abang Ben ni ha. Huih, siyes dah lama tak ikut serta segmen abang ben =') *tetibe rindu blog lama. Sobss sobsss








Okay. Syarat mudah je.





1. Letakkan header blog BENASHAARI.COM dan letakkan tajuk “BEN ASHAARI dan WEECLICKS

Sila klik banner ni cecepat ! Sebelum pukul 5 petang (20/4/13) ni taw.



2. Sila beritahu aku dan kawan kawan , KENAPAKAH ANDA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET INI ?




Bagi aku lah, aku nak jana pendapatan melalui internet ini sebab duit tu nanti boleh disimpan untuk persediaan kahwin nanti. Nak buat perbelanjaan honeymoon. Haha. Tapi untuk plan jangka pendek, nak guna duit tu untuk buat bisnes kecil-kecilan, insyaAllah.





Abang Ben cakap, --> Segmen ni ditutup jam 5 petang 20/4/2013 tapi contest di bawah ni berterusan hingga 18/6/2013 !! 




Okay. Jom join cepat-cepat ! Klik SINI






From author :

Actually masih dalam keadaan busy ni. Disebabkan masa yang Abang Ben bukak untuk segmen ni sangatlah pendek, tu yang nak join gak ni. Hehe. Ok lah. Ciao ! Nak sambung study. Selamat menyertai segmen Abang Ben dan thanks for coming here ! =) Salam perkenalan ~




14 00 orang doakan Cik Ummi kahwin cepat !:

Rozuan Ismail said...

PCB singgah dari segmen yang sama

http://kringg.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

baby comel said...

hai dtg dr segmen sama, all the best ye
http://babyaimacomel.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Yumida Huda said...

Wah...nice punye jawapan
aah...sikit2 lama2 jd bukit kan
moga income sentiasa masyuk :)

http://umikasum.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

FOLLOWER KE 217
JEMPUT SINGGAH KE BLOG YUMIDA :)

cikmisi leen said...

datang dari segmen yg sama ~ done follow here ~ :)

http://keyranazleen.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

zainatul abu bakar said...

Salam..Zai singgah dari segmen yang sama & follow blog ni :)

http://perempuankampungmoden.blogspot.com/2013/04/segmen-ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Kathy Rbain said...

follower 220
http://coretanhatikathy.blogspot.com

NAJIHAH HASIN said...

Salam ziarah. Nice blog. Done follow you.. jemput dtg sini jgk yep.. http://haziyatulnajihah.blogspot.com

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yg sama jugak.

http://www.jaakechik.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

salam perkenalan dari jaa. :)

||aLeaSaRa|| said...

slm sggh ptg yg ceria.dr segmen yg sama.gigil jari nk bw laju2 ni he3...All the best ye!

http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Dalia said...

Hai! Sy datang dari segmen yang sama..
done follow you.. follow me back ya! thanks!

http://www.daliagallery.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

9n0L4 said...

dtg dari segmen yg same. follow sini. lucky no 224. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

aizamia3 said...

tak dan pun.. :(
masa ni line internet area rumah akak problem.. huhuhu..

tapi betul arr.. rindu kat cik SCC lama tu.. dari situ kita kenal..
sekali dengan dak Faris yang asyik ajak gaduh tu je kan kan kan.. hahaha..

julia jamaludin said...

singgah jalan-jalan sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Kisah Si Dairy said...

good luck untuk segmen nie dear..
singgah sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog Is Created Since April 2012 By Cik Ummi (The Former Owner Of www.scc.com ) | Copyrights Reserved